måndag 21 december 2009

Inflyttade Del 3: Vardagsrum o kök

Det har varit lite tyst här på bloggen här ett tag...eller ja..en hel månad faktiskt, inte likt mig . Men det har funnits andra saker har tagit upp tiden helt enkelt. Vi trivs fantastiskt bra i huset, och det blir bättre för varje dag ju mer man kommer i ordning.
Här kommer lite bilder över kök och vardagsrum.
Som ni ser har vi möblerat om lite, eller det var H:s syster som arbetar som inredare, som kom och gjorde ett röj, och denna möbleringen kändes mycket bättre faktiskt. Hon har verkligen känsla för sånt. Tack! Som tur är hade vi inte hunnit köpa något nytt soffbord :) så nu får vi fundera vidare lite..


Den framtida myshörnan framför kaminen med min kära Emma-fåtölj, är ännu inte är så mysigt...men ska bli :)




Vårat älskade kök, vilken lyx det är att ha ett riktigt kök, med gott om yta och en fantastisk spis... den som uppfann induktionshäll...tack! Aldrig mer någon vattenkokare.



Mys framför kaminen.

5 kommentarer:

  1. Vad fint ni har det!! Som att komma in i en inrednigstidning! Bra tips om vattenkokaren!! Våran gick sönder, så då behöver ja inte köpa någon ny ju!! Jag gillar era soffor vad är det för några?
    Ha en härlig jul! /Alexandra

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Tack :)
    Ja vi var också inne på att köpa en ny, men tur vi inte hann det.
    Våra soffor är från Em, Bolonga heter de. Är jättenöjda med dem, men man får puffa till dem då och då eftersom de är hälfen dun i kuddarna :)
    Hoppas ni får en riktigt bra Jul också, ni får gärna komma in och värma er över en fika om ni är här uppe nån dag, kan behövas i kylan.

    Kram Johanna

    SvaraRadera
  3. Hej Johanna!!

    Åh, kul och se hur ni har det i ert Trend. Vi älskar nog det ungefär lika mycket..Jag njuter hela dagarna från morgon till kväll! Toppenfint:-)

    Ha nu en riktigt god jul och ett gott nytt år:-)

    Julkramar cissi

    SvaraRadera
  4. Vilket superfint hus ni har och vad snyggt! Älskar det vita och svarta köket! Så fint.

    SvaraRadera
  5. Jättefint! Vi har besökt visningshuset i Jönköping, men ert är snyggare!

    SvaraRadera