onsdag 10 juni 2009

Vi har ett hus

Snickarna har jobbat på bra de senaste dagarna. Nu är alla väggarna klädda med osb-skivor på en sida. Det är så långt vi har bett dem att göra innan vi själva ska ta över arbetet. Ventilationen och rör för centraldammsugare är dragna och idag kom el-killarna och började sätta dosor och dra rören. Efter en kort genomgång tillsammans med mig på morgonen så var de i full gång med allt arbete.
Det är svårt att ta några bra kort inifrån huset, men det känns nästan helt overkligt att det är här vi ska bo om ett par månader. Det är så roligt och se hur allt växer fram allt eftersom. Nu börjar väl snart den tuffa delen för vår del. Men trots allt arbete som återstår känns det ändå som vi kommit en bra bit på vägen.

Imorgon kommer grannens hus, även det ska bli jätte spännande att se. Håller tummarna för att vädret blir bättre tills imorgon.

För övrigt så fortsätter H och jag att måla på huset. Men det känns väldigt trögt....men allt småpill måste ju göras det med. I helgen får vi dock förstärkning och hoppas att vi kan få ha målat hela huset en gång åtminstone. Så då måste det ha slutat att regna :)

2 kommentarer:

  1. Vi ska bygga i Vimmerby i Småland. Vart bygger ni någonstans? Va härligt att äntligen få börja. Jag längtar tills vi får tillgång till huset och kan få börja bygga själva!

    SvaraRadera
  2. Vi bygger i Trollhättan. Ja det är jätteroligt att se hur huset växer fram.Idag har snickarna satt plåtarna på taket och snart är det helt färdigt på utsida :)

    SvaraRadera