lördag 3 april 2010

Möte



Nu har vi haft första mötet med arkitekten Vi gick gemensamt och tittade runt på tomten och han ställde många frågor om vad vi hade för tankar. Vilka växter som vi absolut inte ville ha och vilka vi absolut önskade Han kom med frågor om vi hade tänkt oss något förråd, växthus och trädgårdsland. ja det var många saker som vi inte hade funderat alls över. Han kom om råd om att man bör tänka på allt från storlek på trappsteg till skötsel av gräsmattan. Allt kändes jättebra. Han tog även kort på tomten och mätte. Nu dröjer det 14 dagar tills han återkommer med ett fösta förslag. Vi är mycket spända och förväntasfulla!

Altanbygget (om man nu kan kalla det de när det än så länge inte finns nån form av trä på plats) har också gått framåt under helgen. Det mindre fina vädret och en aning träningsvärk gjorde dock att vi inte kom så långt som vi tänkt oss, men vi kämpar vidare. Nu är allt grus jämnat i rätt nivå och vi ska juster in höjderna på trädgårdplattorna som altanen ska vila på.

Vi fick även besök under helgen från en familj som följt bloggen och också ska bygga ett Trend. Vad roligt att ni kikade förbi, synd att jag inte var hemma och fick träffa er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar