lördag 3 april 2010

Premiär

Det fina vädret idag gjorde att vi inte kunde hålla oss från att börja med altanen. H. hade lånat med sig lasern hem och vi har mätt ut höjden. Tyvärr visade sig att vi hade lagt lite för mycket grus så nu blev det till att skotta bort en del. Tungt. Så vi blev ganska trötta efter en stund. Med det är väldigt skoj att ha kommit igång, det blir fortsättning i morgon förhoppningsvis.




4 kommentarer:

  1. Hej Johanna,
    Jag förstår att ni blir sugna på altan i det här fina vädret. Själv tog jag ut en plaststol idag på baksidan och satte mig bland all jord och grus och solade :)

    Hur är det tänkt att altanen ska bli?

    GLAD PÅSK!
    kram annelie

    SvaraRadera
  2. Hej,

    Ja man har inte så stora krav såhär i början utan man är bara lycklig över att ha en egen tomt :)

    Jag tror jag förstår hur du menar med altanen. Tänkte först inte på att ni har köket på baksidan så jag blev lite fundersam, hehe. Tror det kommer bli jättebra att göra som ni har tänkt.

    Satt och funderade på altanen idag också när jag satt på baksidan. Svårt att förklara, men vi tänkte också ha den någon meter ut från husväggen för att bredda den lite men vilken form vet jag inte riktigt än. Måste nästan rita upp så man ser det framför sig :)

    Ha det fint
    kram annelie

    SvaraRadera
  3. Halloj

    Det har varit underbart härligt väder, så jag förstår att ni vill ha altan snarast =)Satt och tittade igenom "inflyttade" inläggen och undrar vilket märke det är på handdukstorken i stora badrummet, den är så snygg =)

    Önskar fortsatt härlig Påsk
    kram kram

    SvaraRadera
  4. Hej! Vad roligt att ni börjat med trädgården! Vi håller också på med altanen för fullt! Ska bli roligt att följa ert bygge! Lycka till! Kram Anna

    SvaraRadera