fredag 24 juli 2009

Ändrade planer

Ja då har snart årets semester passerat, 1 vecka kvar. Vi är i stort sett klara med gipsningen av huset, känns väldigt skönt. Under veckan var en målare hos och tittade, vi ska höras av nästa vecka då är det väl dax för dem och börja spackla.
I veckan har vi även vart hos kakelfirman igen, tittat och tittat, men nu är vi överens. Kaklet måste ju beställas snart då de ska börja med badrummen nu efter semestern. Men först ska vår kvalitetsansvariga ska komma med fuktmätaren och mäta så plattan torkat ordentligt. Mycket som händer framöver altså. Ska också passa på att låna hem lite tapetprover tror jag :)

Vi hade ju planerat att flytta in i november med nu verkar det ju som om det skulle kunna bli lite tidigare. Ska bara höra med vår säljare så vi kan tidigarelägga några leveranser, han har sagt tidigare att det inte skulle vara något problem så vi räknar med det.
Ska säga upp lägenheten nu i veckan så nu räknar vi med att flytta in i slutet av oktober. Det känns väldigt väldigt bra, jag längtar så!

2 kommentarer:

  1. Oj, det är ju snart! Vad roligt att det går åt det hållet annars brukar man ju bara höra om förseningar. Det lönar sig att jobba på;)

    Veronica

    SvaraRadera
  2. Ja, helt plötsligt känns det inte som en evighet iallafall. Får passa på och gratulera till försäljningen, skönt när sånt går fort och smidigt.


    // Johanna

    SvaraRadera