måndag 20 juli 2009

Bilder

Igår var vi husvisning att en nybyggt Trend i Jönköping. Med pulpettak , men med vidbyggt garage och andra fönster i köket, annars lika som vårat.
Det var en lång väg till Jönköping för ett kort besök, men det var det helt klart värt :)
Jätteroligt att få se och uppleva hur det kände när huset är färdigt.
Det var lite svårt att ta bilder inne, har inte så bra vidvinkel på min lilla kamera och ville inte gå runt med systemkameran där inne ( eller jo det hade jag velat men ...)



Fick även lite idéer till den framtida stenläggningen, de hade valt att lägga både mindre och större stenar om vart annat. Har inte sett detta tidigare och det var väldigt snyggt.



Köket var jättefint, vi har ju tänkt att vi ska ha en glasskiva som stänkskydd men fick faktiskt lite andra idéer nu, kul :)
De hade även valt liggande skåp, vi hade funderingar på att välja detta för att det är så himla fint, men inte så praktiskt. Svåra att öppna och man får inte plats med speciellt mycket. Så jag känner mig väldigt nöjd med vårt val av "vanliga skåp".
Annars kändes köket väldigt stort och luftigt, tror även att de höga fönstren i köket som vi har valt kommer bli kanon.
Entrén. Egentligen inte så mycket att kommentera, den blir som vi hade föreställt oss. Vi har diskuterat lite om vi skulle ha förlängt den garderoben som syns till vänter i bild, så att den når upp mot taket, men bestämde oss nu för att vi får in mer ljus om vi låter den vara som den är.


De hade valt en annan möblering än vi har tänkt oss men vi blev ändå inspirerade av rummet. Vi har varit lite fundersamma kring vad för typ av soffa, funderar nu på en liknande den på bilden fast vi har tänkt att ha TV mot den väggen där soffan står.





Det större badrummet. De hade också valt valnöt det såg väldigt fint ut även om vi ska ha en annan typ av möbel. Fint med turkost till det mörka.



Det var roligt att se att vi fick plats med både dusch och badkar i badrummet ( jodå, vi har allt mätt innan, men det är svårt och få en känsla av hur det blir) ,skönt att veta att det inte kändes
trångt.

6 kommentarer:

  1. Hej Johanna!

    Fint hus ni var och tittade på. Alltid kul att få se ngt som kommer likna det man själv skall bygga. Kan ju alltid ge lite nya idéer :-)
    /Ida

    SvaraRadera
  2. Jag var också på visningen men jag såg inte mig själv på några av bilderna iaf :)
    Vi funderar ju på att bygga trend och vi bor i Jönköping så vi fick se att det var här de hade visning, hade läst här inne att du skulle på visning. Jag tycker huset var väldigt fint, men vardagsrummet skulle gärna fått vara större, men men..inget huset är väl perfekt :)! jag tror det skulle passa oss bra iaf.

    SvaraRadera
  3. inga bilder på resten av rummen=(

    SvaraRadera
  4. Ida: ja det var rikitgt fint, man får alltid nya ideer när man är och tittar på visningshus. Hoppas det kan vara några visningar nu till hösten på lite närmare ort.

    Annie:Ja får nog hålla med om att vardagsrummet var lite mindre än vi hade tänkt oss oxå men jag tror att det kommer bli bra ändå. Vi passade även på att kolla in de andra huset i området när vi var där, fick både idèer till altan och stensättning :)

    Anonym: Tyvärr blev inte bilderna på de andra rummen bra pga mitt kameraval :) Men ett ett tips är att kika in på www.perlan.org där finns bilder på övrig rum om du är intresserad (dock inte med pulpetttak, men det är ju bara i vardagsrummet som det har betydelse).

    SvaraRadera
  5. Ja det kommer nog bli bra, ni kommer få ett väldigt snyggt hus!:) Ja jag kikade också på husen runtomkring och de hade verkligen engagerat sig i trädgårdar och stensättningar, man får mycket idéer av att bara titta. Nu har vi två veckor på oss sen måste vi bestämma oss om det blir ett trendhus för våran del :)!

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Husvisningen är ju alltid roligt, framförallt när det blir som ens eget. Kul att se något färdigt. Det kan behövas ibland för att få ny energi och nya ideer att jobba vidare.

    Veronica

    SvaraRadera