tisdag 7 juli 2009

Arbete inne

Trots att vi har haft en himla tur med vädret ( inte ofta man kan säga så när det är mulet och regnar) är det mycket mycket varmt i huset, speciellt när man som vi är i full gång med att isolera alla innerväggar. Det är inte så skönt att få isolering in på huden, det kliar och man blir inte av med det. Heltäckande kläder gör arbetet inte arbetet mindre varmt så vi kör med öppna fönster och dörrar överallt.



Jag som aldrig har isolerat något i hela mitt liv har fått lära mig detta medans H. har satt kortlingar och skruvat osb-skivor. Det är lite pill-jobb för att få det att bli bra.






Ja såhär ser det ut inne hos oss nu. Saker högt och lågt. Så länge snickarna var hos oss orkade vi ju städa efter dem varje dag, det kan jag säga att vi inte orkar nu. Men imorgon får det nog bli ett varv med sopen för vi går och hostar och nyser i allt damm från skivorna. Det känns inte som det är så nyttigt.



Det är även en del saker som vi måste fatta beslut om, bla vad vi ska ha för duschväggar till lilla badrummet. Vi har ångrat oss med vårt val som vi gjorde från Eksjöhus och det är hög tid att sätta kortlingar för detta.
Men det verkar vara svårt att få till nån bra lösning. Ska rita upp även detta i programmet från Room328. Det är kanon att kunna göra det med alla rum.

3 kommentarer:

  1. Hej Johanna!

    Ni jobbar på bra! Kommer ihåg när brorsan byggde, att den där isoleringen kliade en hel del. Tidigare i veckan började vi gjuta plattan till garaget, imorgon gjuter vi resten. Dessutom börjar jag min semester - skall bli riktigt skönt. Ha d´!

    //Ida

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Ja, nu är det isolerat klart, så nu slipper ja den! Idag börjar vi med gipset, går ganska fort faktiskt :)
    Tråkigt att det regnar idag när ni ska gjuta, hoppas att det går bra ändå. Vi syns!

    // Johanna

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Oj vad långt ni hunnit! Visst är det trevligt när man gör saker där det verkligen märks att det händer något, typ sätter gips.
    Trevlig Helg!

    Veronica

    SvaraRadera