tisdag 28 juli 2009

Finliret

Idag har vi övergått från gips till lite mer småpill :) skönt...men det är fortfarande kvar några små bitar gips i vardagsrummet, men imorn så...då sitter de på plats också.
Idag har vi börjat sätt föntersmygarna, jätteroligt att få göra någonting nytt och helt plötsligt ser man ju faktiskt hur fönsterna kommer att bli. Eksjöhus har marmor skivor som standard, vi hade en del diskussioner om vi skulle välja bort dem då vi inte tycker att de är supersnygga direkt. Alternativet var ek skivor från Eksjöhus sida och det hade inte varit aktuellt. Istället hade vi planer på att köpa egna vita, lika smygarna, men marmor är ju praktiskt. Så det blev marmor i slutändan trots allt.






Såhär har vi det just nu, ljust och trevligt :)


Köket

8 kommentarer:

  1. hej..=) snyggt blire!!

    MEn tänkte ni ha kamin?

    SvaraRadera
  2. Hej!
    :) tackar!

    Ja det ska vi ha, en svart Contura 550.

    // Johanna

    SvaraRadera
  3. Det börjar ju arta sig riktigt ordentligt nu! Tittade på det huset ni hade besökt, det var ju jättefint. Blir nog himlans käckt med de där hyllorna i vardagsrummet också. Förstår att ni är grymt sugna på att flytta in! Kram!

    SvaraRadera
  4. hej.. nice=)

    men har ni gipstak lr nått annat spontat t ex?

    SvaraRadera
  5. Ja vi ska ha släta gipstak, imorgon börjar målaren och spackla:)
    Ska bli roligt att snart få börja tapetesera och lägga golv.
    // Johanna

    SvaraRadera
  6. Vad fint det blir!! På onsdag ska vi till eksjöhus och eventuellt skriva kontrakt på ett Trend pulpet så det är jättespännande att följa din blogg och se hur huset blir :)!

    SvaraRadera
  7. Hej annie!
    Tack!
    Hoppas det gått bra för er hos Eksjöhus idag, och att dom har gett er en bra deal :)

    // Johanna

    SvaraRadera
  8. Hej Johanna och tack för titten hos mig! Tapeten... jag har ingen aning om var den kommer ifrån men jag ska kolla upp och höra om min mamma kommer ihåg. Det sitter ju i hennes sovrum. Jag hör av mig igen!

    Irene

    SvaraRadera