måndag 7 september 2009

Dagens

Lite tapeter har kommit upp i huset nu, så roligt att äntligen få se den slutgiltiga ytan efter all Osb och sedan allt gips. Så äntligen efter allt jobb känns det som man får lite belöning när man ser att allt blir så fint.

Här är blivande gästrummet ( ja vi ha ju ett par rum över). Tema här är vitt, lite guld och överraskande nog...grönt *skratt*. Bastapten i detta rum heter Metallic och är från Eco, den skimrar så fint i verkligheten men det kommer inte riktigt fram på bild.
Tapeterna är helt nysatta och därför lite flammiga.



Här har vi fondtapeten i vårat sovrum. Är riktigt nöjd med denna tapeten, den är så fin. Övriga väggar är matta i en svagt ljusgrå ton. Som ni ser är inte alla fönstersmygar satta eftersom vi inte skulle komma åt och tapetsera emellan fönstren.



Hoppas att jag ska kunna komma med lite fler uppdateringar på tapetfronten under veckan om allt går enligt planerna.

5 kommentarer:

  1. Vad fina tapeter ni valt :)! förstår att det är roligt att se huset växa fram. Vi har bestämt oss för att välja färgpaketet (tack för tipset) och då får man ju välja ECO-tapeter, så den hemsidan är välbesökt :) svårt bara att se på bild och få en helhetsuppfattning! Väldigt snyggt att ha en sådan ljus tapet i sovrummet, det vill jag också ha.

    Ser fram emot fler bilder framöver :)

    kram Annelie

    SvaraRadera
  2. Vilka fina tapeter!
    Ni är mycket välkomna att kika in hos oss någon dag, vore jätteroligt!

    Kram veronica

    SvaraRadera
  3. Vilka fina tapeter!
    Ni är mycket välkomna att kika in hos oss någon dag, vore jätteroligt!
    Kram veronica

    SvaraRadera
  4. Hej! Kul att läsa om andra som också bygger Eksjöhus. Vi är i full gång med vårt husbygge, Lyckan med vinkel.
    Ni får det jättefint verkligen. Jag längtar tills vi också har kommit så långt att man får börja måla och tapetsera. :-)
    Såg att ni har gjort fuktmätning innan ni började sätta kakel och klinker i badrummen. Får man fråga hur fuktmätningen gjordes och av vem?
    /Jennie och Erik
    http://www.lyckan2009.blogspot.com/

    SvaraRadera
  5. Hej Johanna, INGEN fara :) Idag fick vi tillbaka ritningarna från huvudkontoret så jag kanske tar kort på dem och lägger upp dem här senare :) Hoppas du är frisk nu annars får du krya på dig! kram

    SvaraRadera