tisdag 22 september 2009

Lång lista



Soffa beställd. Beställt behållare för sophämtning. Beställt bredband och telefon. Tittat på strömbrytare. Tittat utebelysning. Fått offert på vitvarorna. Det är tur man är ledig på dagarna emellanåt, vet inte hur vi skulle hinna med allt annars. Känns otoligt skönt att vissa saker är avbockade på listan "att göra". Nu ska vi upp till huset igen och fortsätta med golvet i köket.
Ha en bra kväll.

6 kommentarer:

  1. Åhh vad spännande, vad blev det för soffa? det här med soporna har jag funderat på (!), har ni sopsorteringen i en utdragbar låda eller på tradionellt vis under diskhon? vi valde låda men hörde att de behållarna man får av kommunen inte passar? :) Har ni beställt egna behållare eller hur funkar det i er kommun? Ha en fin dag! kramar Annelie

    SvaraRadera
  2. Hej Annelie!
    Det blev den soffa på bilden :) i samma tyg. Kommer från Em. Det blev två stycken, har tänkt att placera dem mitt emot varandra i vardagsrummet.
    Hmm..nu blir jag lite fundersam hur du menar med soporna, men det fungerar säkert helt olika i olika kommuner. Hos oss har vi en stor ful behållare på 130 l på hjul som man har utomhus. Det är den jag har beställt inför flytten. Inne i köket har vi valt låda under dsikbänken för sortering. Vi har olika typer av påsar, gröna och röda, för brännbart och komposterbart, allt annat får man åka till närmaste station med. Hur fungerar det hos er?

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Listan Du skriver om tycker jag bara fylls på hela tiden. En sak kan strykas och två nya kommer till.
    Hoppas det går bra med golvet. Vi får kalla in er som "golvkonsulter" när det blir dags för oss:)

    Kram Veronica

    SvaraRadera
  4. Hej veronica!
    Ja det är så sant, men detk änns alltid bra när man kan stryka några saker.
    Visst, vi komer gärna bort som konsulter :),kan nog själv inte komma med så många tips, men jag kan intyga att det blev väldigt bra iallafall :)

    Kram

    SvaraRadera
  5. Soffan var jättefin, de kommer säkert passa perfekt i vardagsrummet! ska ni ha tvn mot den stora väggen? okej då förstår jag vilken behållare du menar, en sådan kommer vi ju också att ha utomhus. Angående sorteringen i köket så funkar det likadant i våran kommun men jag blev lite fundersam då säljaren på HTH inte rekommenderade oss att välja låda eftersom de behållare man får av kommunen om det ska källsorteras inte passar in i lådan (?) jag förstår själv inte riktigt vad hon menar men det lär väl visa sig :) hon tyckte också att man inte kunde lita på att lådan faktiskt håller då det blir tungt med soporna. hursomhelst så valde vi låda ändå :)! KRAM

    SvaraRadera
  6. Det var konstigt, har för mig att lådorna ska hålla för 20 kg iallfall. Så mycket avfall hade jag inte tänkt att samla innan jag tar med dem ut :)
    Jag tror det kommer bli bra med lådan illafall, är så trött på det skåpet vi har idag.

    Tv:n ska stå mot den höga väggen ja.

    kram

    SvaraRadera