måndag 21 september 2009

Ek

I helgen lades det som sagt golv i huset. Jag trodde att detta var något som skulle ta lång tid, men efter att klurat lite och fått lite tips av en väldigt snäll granne, gick det hur snabbt som helst. Och bra blev det också.
Vi har nu kvar att lägga golvet i kök och vardagsrum och hoppas att det ska bli gjort i veckan. Tänk, nu ser det nästan färdigt ut inomhus. Idag har vi även varit och köpt färg till listernasnart ska färgsprutan fram igen :)

Det blev tyvärr inget möte med säljare idag, vi ska ta det en annan dag istället. Men vi passade på och kika lite på möbler, sånt som vi inte har haft tid med pga allt byggande, och det är ju nästan det roligaste med alltihop.
I första hand skulle vi bestämma soffa eftersom det är längst leveranstid, och efter lite övertalning har vi nu hittat en som vi båda gillar. Har även fått med olika tygprover hem, men det är så svårt att välja. Jag har hela tiden tänkt att jag vill ha en ljus soffa som vi har idag, men det är ju verkligen inte praktiskt. Så ofta som vi tvättar klädseln idag och denna soffan har ingen avtagbar klädsel. Så det lutar väl ut något mörkare...men vi får se. Sen är frågan, en soffa och två fåtöljer eller två soffor. Alla dessa val hela tiden, man kan ju bli knäpp för mindre...men det är ju lyxproblem :)

Här kommer bilder på golvläggningen.






2 kommentarer:

  1. Hej Johanna,
    Nu händer det verkligen grejer i ert hus, måste vara underbart :)! Jättefint blev det och man ser tapeterna mycket tydligare nu när golvet är lagt.Ha en fortsatt trevlig kväll! kramar annelie

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Vad fint det blev med golvet! På en gång förvandlas det från ett bygge till ett hus. Längtar tills vi kommit så långt.

    Veronica

    SvaraRadera