torsdag 3 september 2009

William

Så här har vi färgen Willam i ett färdigkaklad tvättstuga. Efter några dagar har jag hunnit vänja mej och tror faktiskt att det kommer bli riktigt snyggt med svart och vitt till. Som vanligt är det svårt att få samma färg på skärmen som i verkligheten.
Det är väldigt roligt att första rummet i huset är "klart", saknas bara inredningen.


Här har vi lilla badrummet med vita matta plattor på väggarna och grön mosaik på golvet, supernöjd med detta valet.


Stora badrummet med lite mer diskret färgval, också jättenöjd med detta. Är så glad att vi valde vita fogar tillslut.



Nu fortsätter arbetet med att grundmåla några ytterligre väggar sen är det tapeter som gäller. Hoppas att vi kan få gjort klart något mer rum i helgen nu om H blir frisk.

7 kommentarer:

  1. Hej Johanna!
    Åh, vad fint det blir!!! Härligt med lite färg:-)
    Måste kännas underbart att ha kommit så här långt. Önskar vi vore där också :-)
    //Ida

    SvaraRadera
  2. Hej hej!
    tackar :)
    Ja det känns himla skönt fast på något sätt så känns inflyttning så avlägset ändå, men snart så..
    Hur går det för er, tråkigt att det regnar så hela tiden. När beräknar ni att flytta in?

    Kram Johanna

    SvaraRadera
  3. Det blev jättefint! Svart och vitt är ju mycket tacksamt att inreda i, det passar bra ihop med det mesta, inte minst grönt. Jag är nyfiken att se de andra rummen klara:) Gissar att ni också är det!

    Kram Veronica

    SvaraRadera
  4. Vi är glada om vi hinner flytta in i slutet av december. Hade ju önskat inflyttning till 1:a advent men det är nog att hoppas på för mycket. Bara taket blir tätt så kan vi börja invändigt och då kanske det går framåt lite snabbare. Ha det gott!

    Kram Ida

    SvaraRadera
  5. Veronica: Tack :) Ja vi är väldigt nyfikna på de andra rummen också, emn nu har jag och H varit sjuka i omgångar så arbetet med huset har fått ligga nere lite.

    Ida: Ja det är nog klokt att inte ha för stressa för inflyttning för tidigt, risk att man blir besviken om det inte går som man planerat, men man längtar ju så!:)

    Kram Johanna

    SvaraRadera
  6. kul att se när rummen börjar bli färdiga, den svarta klinkersen ser väldigt snygg ut och jag gissar att den är bättre i verkligheten :)
    /Lena

    SvaraRadera
  7. Nej det är klart att man inte kan tänka på allt och man kommer säkert komma på fler saker när man väl flyttat in :) Vi är glada att vi fick igenom ändringarna men vi är nog inte så populära på eksjöhus huvudkontor :)!
    kramar

    SvaraRadera