lördag 29 augusti 2009

Väv, tapeter och färg

är det som är på programmet för helgen. Idag fick vi satt väven i tvättstugan. Varken jag eller H har tapetserat förut så det var lite nervöst för hur detta skulle gå, men med starthjälp av H:s pappa så gick det ju alldeles utmärkt. Vi tänkte dock att det var bra att starta med tvättstugan där det är ytterst lite av väggarna som kommer att bli synliga efter att skåp, värmepanna och övriga maskiner finns på plats. Sen tänkte vi gå på de enfärgade tapeterna för att senare gå på de med mönsterpassnig. Imorgon ska vi försöka vara uppe tidigt så att vi hinner måla två gånger, på måndag ska kakelsättaren sätta klinker och då hade det vart skönt att vara klara.

Det är väldigt roligt att komma till huset nu, varje dag denna veckan har det hänt saker, tapeter på några väggar är uppe, kakel och klinkers är färdigt förutom tvättstugan, fogas ska det göras nästa vecka.









1 kommentar:

  1. Hej, vad roligt det måste vara att se att det händer så mycket nu,det blir ju såå fint hos er :)!

    Tack för tipsen angående garaget, vi har tänkt så också men säljaren var inte riktigt inne på samma spår. Både huset och garaget kommer stå mot framsidan men vi har hörntomt så från ena sidan kommer man troligtvis se garaget bakifrån.

    Vi har inte tittat om det får plats med rektangulärt badkar, jag tyckte bara de var så himla snygga :)! du har nog helt rätt i att man isf får ta bort duschen och då blir det nog ett hörnbadkar istället ändå :)

    ha en fin söndag!
    kram

    SvaraRadera