fredag 15 maj 2009

Fortsättning

Arbetet kring huset pågår för fullt. Snickarna jobbar på bra och taket har kommit på så att huset snart är helt tätt. Vi själva försöker att jobba på med garaget under tiden. Vore så skönt att få det färdigt.
Ska idag och inhandla färg så att vi kan börja måla lite i helgen om vädret tillåter.

Igår hade vi även ett första möte med elektrikern Vi gick igenom ritningarna och diskuterade vilka önskemål vi har. Det blev ju en hel del tillägg så vi får se vad hela kalaset landar på men detkänns som om elen är något som man ändå vill satsa på, eftersom vissa saker inte är så lätt att göra om sedan när huset är färdigt.




På fram och baksidan skall vi ha två pelare under taket. Vi hade gjutit plintar för detta i samband med att vi gjöt plattan. När sedan snickarna kom visade sig att de vi gjutit var för små! De måtten som vi hade på vår ritning från Eksjöhus stämde inte. Vi har nu därför fått gräva lite och gjuta en större form runt.





Arbetet har fortsatt med garaget nu på kvällarna. Porten skall hämtas idag hos lackeraren och skall sättas upp i helgen. Igår började vi även att lägga takpannor, efter någon timme var ena sidan av taket klart. Men det var inte helt smärtfritt vill jag lova, det var riktigt tungt arbete och idag på morgonen är man något stel i kroppen :) Men bra blev det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar