lördag 30 maj 2009

Tejp

Strålande sol och värme idag och vi har påbörjat målning; projekt 2, huset. Även fast vi har stått i skuggan största delen av dagen så bränner det fortfarande lite ont på axlarna.
efter att ha målat garaget har vi också lärt oss av våra misstag. Misstag nr 1. Ska man täcka plåt med hjälp utav tejp, se till att måla snabbt och låt inte tejpen sitta 1 vecka. Nu blir det till att skrubba bort allt klister som inte ville följa med. Alternativt, använd inte vanlig maskeringstejp.

Så med detta i bakhuvudet och med 2 rullar makeringstejp kvar, provar vi nu istället att täcka alla jobbiga ställen ett i taget och måla direkt, för att därefter också kunna ta bort tejpen direkt. Hittills ha resultatet varit bra. Dock ser huset inte riktigt klokt ut just nu..men men... det blir bra.
Men det går så långsamt att måla...vi har dock blivit erbjudna hjälp att det snälla kompisgänget, men först ska vi göra allt det tråkiga...olja ändträ och grunda..






Här är en bättre bild på när taket är klart, även på den välvattnade gräsmattan.




Snickarna har börjat så smått invändigt under veckan. Hoppas att de snart kan börja med innerväggarna så att man får lite mer känsla av hur det slutliga resultatet blir.
Utvändigt väntar vi på leverans av saker som fattats eller varit trasiga vid leveransen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar