onsdag 20 maj 2009

Sena kvällar

Vi är precis hemkomna från huset. Det har blivit en del sena kvällar det senaste. Men det är ju så när man vill bli färdig med saker, då kommer det krafter från oväntat håll. Vi har de senaste dagarna försökt att måla grundfärg på garaget så vi kan komma igång med den riktiga färgen imorgon. de har ju varit lite växlande väder under veckan så det har tagit lite tid. Nu är de dock färdiggrundat och den vita färgen ska på imorgon.

När det gäller huset så står det still. Snickarna är iväg och reser ett annat hus denna veckan, men nästa vecka är de tillbaka och då kommer takpannorna på. Gräsmattan däremot är det fart på. Snart blir det till att investera i gräsklippare :) Där har vi skaffat oss ytterligare lite arbete, men det kan vi behöva ;)

Idag har vi även haft möte med en säljare för Securitas direct, ang larm. Vi har inte funderat så mycket kring detta tidigare, men han var en bra säljare..*ler''.. och fick oss på lite andra tankar. Vi ska fundera på vad som kan vara en bra lösning.











Det har kommit upp ett par hus till på området under veckan, det är roligt att se vad för hus alla har valt. Vi har även pratat med en av våra närmare grannar som fått tilldelad tomt nyligen. Han berättade att de flesta tomterna nu är tilldelade, så det känns väldigt roligt om fler kommer igång att bygga.

6 kommentarer:

  1. hej... är jätte nyfiken nu! är tok frälst i detta hus och vi funderar själv på att bygga just detta!:)
    tänkte höra med er om priserna ni fick på huset? och vad som ingår osv! om ni vill lämna ut dom?
    ni kan maila mej på roesnaes11@hotmail.com

    //johan

    SvaraRadera
  2. skrattar lite åt din kommentar om att säljaren var bra, undra om det var samma gubbe jag slängde ut från vårt hus i tisdags ;) jag tyckte han var direkt jobbig.
    /Lena på Hults höjd 4

    SvaraRadera
  3. hehe...*ler*...tror nästan det var det, han var bra på att sälja iallafall,om man säger så..vi köpte nog allt med hull och hår.
    Men vi har inte bestämmt oss ännu :)

    SvaraRadera
  4. Hej Johanna!!!

    Hittade din blogg genom en slump..eller slump och slump. Sökte på villa trend och kom då hit. Intressant att titta på dina bilder från huset, vi har beställt ett likadant. Också spegelvänt och med stora fönster i köket. Det som skiljer va att ni har ett annat garage bredvid. Och ett riktigt snyggt garage måste jag få säga. Har ni byggt det själva?? Vi gjorde valet att ha det kopplat till huset.

    Vi får vårt hus nu den 9 juni, åh va vi längtar...!!!

    Mvh:cissi

    SvaraRadera
  5. Cissi:
    Åh vad roligt..9 juni är snart..jag vet hur vi längtade.
    Garaget har vi byggt upp själva, fast det är ett mellby-garage, så det kom ju i sektioner.
    Vi funderade oxå på att koppla samman det ett tag, men i och med att H vill ha ett dubbelgarage tyckte vi att huset då skulle bli för brett,så vi valde ett fristående istället.

    Lycka till med bygget nu!

    SvaraRadera
  6. Hej igen!

    Okej, ja det va riktigt snyggt i alla fall. Passar ju ypperligt till det otroligt läckra huset...:-)

    Kommer smyga in någongång i bland och se hur det går för er och se hur vi kommer att få det sen vi med. Svårt med ett hus som man inte kunnat kolla i innan. Men jag är inte orolig, kommer bli hur bra som helst.

    Får jag fråga om ni har valt att ha badkar i stora badrummet?!?

    Mvh:cissi

    SvaraRadera