måndag 11 maj 2009

Lycka

Så idag var det äntligen dags. Husleverans. Vi var uppe tidigt och på plats på tomten vid 6.50 för att hinna dit före lastbilen. Men Eksjöhus var snabbare. Lastbil och snickare var redan i full gång med att förbereda inför väggblocken när vi anlände. Och vädret hade vi verkligen på vår sida. Strålande sol.
Vi var båda lediga under dagen så vi var och tittade på bygget i omgångar under dagen. Däremellan passade vi på att titta på kakel och fasadfärg. Besöket hos kakelfirman gick över förväntan. Vi skrev ned ett par olika alternativ på kakel och klinker för alla de utrymmen som skall kaklas. Det känns bra att ha kommit så långt iallafall.
Besöket hos färghandlarn gick också väldigt smidigt. Det har sedan länge varit bestämt att vi ska ha ett vitt hus, trots ihärdiga försök från H att övertyga mig om annat, men där ger jag inte vika :) .
Men det finns ju så många olika nyanser av vitt, men vi hade fått färgkoden på en färg som en av våra vänner har på huset, och den blev det. Äggskal kallade Demidekk den.

Här följer lite bilder från dagen.



















2 kommentarer:

  1. Ja det var riktigt roligt att se när väggarna kom svävande i luften :)
    Och vips så så stod huset bara där...nu vill man ju bara flytta in direkt!
    Det var förresten hos dig vi såg huset först, säljarna var lite förvånade när vi ringde och frågade om huset i Juni förra året :)

    SvaraRadera