måndag 25 maj 2009

Målning klart!

Helgen har passerat och som vanligt så innebär helgen arbete med huset. Planen var ju som sagt att måla garaget och idag kan man väl nästan säga att det är gjort (ett fåtal småställen kvar bara) så skönt att det är gjort! Förrutom hängrännor och stuprör är nu garaget klart, åtminstone utvändigt. När tid finns...eller ork..ska vi senare under hösten isolera det också. Jag är i varje fall otroligt nöjd med färgen vi valt, det är vitt och det är inte flammigt som jag har sett en del andra vita hus är.

Huset då...efter en veckas stiltje så var snickarna åter på plats. Så var också takpannorna. Och det gick i en rasande fart att lägga ut. Ja dom är duktiga dom våra snickare :) Vilken skillnad det gjorde för huset när de kom på, helt plötsligt ser ju huset nästan färdigt ut. Tyvärr hade jag glömt kameran idag så det är bilder från mobilen jag kan bjuda på idag.










Här ser man även den blivande golf-greenen ;)

2 kommentarer:

  1. hej... en fråga, hoppas ni kan svar!

    om ni nu inte gjort något bortval av vedum prylarna och köks prylarna, ingår allt från eksjöhus? som tex. golv, innertak, allt gips och lister osv. allt interiört kan man säga?

    SvaraRadera
  2. Hej
    Vi har valt bort badrumsmöblerna i stora badrummet, men behållt dem i lilla. Köket från HTH har vi oxå behållt. Men allt ingår från Eksjöhus som standard dvs allt interiört som tillhör ett inflyttingsklart hus. Hoppas det gav svar på din fråga.
    // Johanna

    SvaraRadera