söndag 25 oktober 2009

På golvet

Bland flyttlådor högt och lågt här hemma sitter jag och försöker tänka lite på praktiska saker inför flytten, trots att jag tycker att man tänkt på det mesta inför detta är det saker man kommer på att man har glömt. Just nu är det hemförsäkring och adressändring som måste ordnas till veckan.
Vid huset har vi äntligen fått upp en brevlåda, så nu slipper vi skriva vår nuvarande adress när det är något som ska beställas. Brevlådan för er som har sett den är ju högst tillfällig, men vi har inte hittat någon som vi gillar så nu fick det bli en enkel svart så länge.
Något som vi inte har hunnit ägna så mycket tid till, trots att det är det roligaste med husbygget, är inredningen till huset. Det har liksom inte hunnits med bland allt annat. Framförallt är det lampor som jag nu har börjat fundera på vad vi ska ha till de olika rummet. Det får väl bli lite spartanskt nu till en början, hellre det än och köpa något förhastat som man sen ändå inte tycker om.
Mattor är ett annat kapitel som kanske inte är lika akut som lampor till huset men här kommer några som jag funderar på till köket, svart och vitt är tema :)













Nu bär det av upp till huset, ska ta med kameran idag och förhoppningsvis lägga upp lite bilder ikväll. Ha en trevlig söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar