måndag 2 november 2009

Det ordnar sig

Det verkar som det ordnat sig med indragningen av elen nu ändå, utan att vi behöver ha något utanpåliggande rör och utan att gräva upp framsidan. Skönt det.
I helgen så har ytterligare några dörrar och kramar monterats innomhus, utebelysningen och även fläkten har vi förberett för att sätta på plats. Nu är det i princip bara lister kvar och några dörrar, braskaminen väntar vi lite med om vi inte helt plötsligt skulle känna att vi fick oväntad energi ;)
Annars så är planen att börja städa ur så snart som möjligt, det kommer bli ett par varv till återvinningsstationen.
Vi väntar även på att de ska komma från glasmästaren och mäta för att vi ska kunna beställa glasskivorna till köket, hoppas att det kan bli gjort nu i veckan.

Imorgon kommer elektrikerna tillbaka och nu i veckan ska inkoplingen av elen bli klar, känns underbart. Senare i veckan ska röris komma också och se till så vi får byta ut vår byggfläkt mot den lite billigare bergvärmen.
Sen hoppas jag han är snabb med inkopplingen av det övriga också så att vi kanske nästa helg kan ta ett dopp i bubbelbadet :)...längtar!

4 kommentarer:

  1. Hej

    Åh jag blir så trött på dess inkompetenta elektriker, dom vill att vi skulle gräva upp kabeln och lägga om allt igen. Precis som hos er skyllde dom på att vi hade gjort fel, vi spolade bara igenom röret med vattenslangen sen gick det hur lätte som helst att få in kabel. Hoppas det löser sig för er också.

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Hoppas verkligen att det löser sig snabbt och smidigt. Det är verklien som Du säger, det måste vara något som går fel. Hoppas vi haft våra fel och att det bara går "rätt" i fortsättningen;) Förstår att du längtar till bubbelbadet, men det är inte långt kvar nu!

    Kram Veronica

    SvaraRadera
  3. Ja priset är ju kanske i dyraste laget för en nummerskylt :) Skönt att höra att det verkar ordna upp sig för er. När är planen att ni ska flytta in nu? kram Annelie

    SvaraRadera
  4. Kul att du tittade in och lämnade en kommentar, då hittade jag ju hit ;-). Lycka till med att få de sista bitarna på plats. Jag har inte hunnit läsa så mycket av din blogg ännu, men det ska det bli ändring på nu. //Hanna

    SvaraRadera